НА ФОКУСВидеоканал plovdiv 2019

 

 

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧИТАТЕЛИТЕ
От 12.00 ч. на 24-ти ноември (четвъртък) Читални зали №1 и №1А няма да работят, поради провеждане на ремонтни дейности и подмяна на подовата настилка. Читателите ще бъдат обслужвани в Читалня № 2, включително събота и неделя. Този режим на работа се въвежда до приключване на ремонта, като ще се положат всички усилия това да се случи във възможно най-кратки срокове, допустими от технологията на процесите.
Като се извинява за причиненото неудобство, екипът на НБ „Иван Вазов“ се надява да бъде проявено разбиране, с оглед  подобряването на  условията за работа в НБИВ. 

 

  

Plovdiv BG

 

 

  ВЕСТНИК "СТЪРШЕЛ" НА 70 ГОДИНИ

100 1През 2016 г. вестник „Стършел“ навършва 70 години. Това го прави българския вестник, излизал най-дълго без прекъсване и промяна на името. Същевременно „Стършел“ е едно от любимите у нас периодични издания.

Във връзка с това на 28-ми ноември (понеделник) от 17.00 ч. във фоайе „Изкуствотека“ ще се открие голяма юбилейна изложба, съдържаща снимки, документи и карикатури от изминалите години. Между имената на карикатуристите, присъстващи в изложбата са знаковите Доньо Донев, Георги Чаушов, Генчо Симеонов, Велин Андреев, Христо Комарницки, Георги Чавдаров, Ивайло Нинов и др.

 

rezonans

 

AcademicSearchComplete Masthead Web

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba
В какви обучения, провеждани в Библиотеката, бихте се включили ?