Бихте ли заемали за дома електронни книги, предоставяни от Библиотеката?

    НА ФОКУС   

youtube

 

nbiv on twitter

       

      Изложба НБИВ 100 години Специални сбирки

   

attention

СЪОБЩЕНИЯ     

Във връзка със заповед XРД-01-856 от 19.10.2021 г. на министъра на здраве опазванет о, от 21 октомври (четвъртък) в сградите на Библиотеката се допускат лица, които, цит.: 

а) са ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинац ия или за преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването или

б) представят отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта из

check covid 19

следване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), удостоверено чрез валиден документ съгласно Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването.
в) условията по букви „а“ и „б“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна възраст.“

Заемането за дома остава възможно за всички граждани, чрез подаване на онлайн поръчки през платформата „Моята библиотека“.

   В условията на извънредна епидемична обстановка, в сградите на Библиотеката е задължително:

**носенето на лични предпазни средства;
**поединичното влизане и избягването на струпвания;
**спазването на физическа дистанция от 2 метра.

Читалня № 1 Филологически, обществени, естествени, точни и приложни науки ще работи с работно време от 08.00 до 15.45 часа в дните събота и неделя.

Благодарим за разбирането.

******

По независещи от нас причини Дигиталната библиотека на адрес http://digital.plovdiv.bg/BG/Pages/LibIvanVazov.aspx е частично достъпна, със силно редуцирано дигитално съдържание и с липсваща функционалност. Молим да ни извините за неудобството. 

За подробности можете да се обърнете към г-жа София Ковачева, управител Дигитален център в община Пловдив, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

AcademicSearchComplete Masthead Web

  

FaLang translation system by Faboba